2023-02-13 119 views
情人節套餐 $688 💞🍯蜜汁脆芋絲套餐以哩道香脆甜蜜嘅小食作為開胃前菜 用切成絲嘅芋頭被炒到焦糖化嘅糖包裹住 咬落又甜又脆!🥣湯/飲品套餐可選擇黃扒魚肚或餐紅酒 我地揀咗湯 每碗湯都有一大塊花膠~🤰主食🦆義和烤鴨(半套)師傅將烤鴨分為鴨皮、鴨胸、鴨腿三個部份而配料(八寶盒) 驚喜十足! 除咗有平時食開嘅醬汁同青瓜之外 仲有爆炸糖、果醬同山楂糕~ 創意滿分!小編第一次食有爆炸糖嘅片皮鴨 口感又幾得意🤣🍤金沙蝦球分量比想像中多 表面以鹹蛋黃炸至金黃 咬落好香脆 蝦球好飽滿~ 好食!🥬啫啫A菜砂煲入面有唐生菜、蝦乾、魷魚 全部都煮得好惹味~ 不過味道偏鹹🍲海鮮湯泡飯海鮮湯底味道偏清淡 入面有菇、冬、蝦仁 份量唔算好多不過兩個人食啱啱好~🍮甜品甜品原本係跟仙桃牛奶布丁 但可能當日太多人叫而售罄 最後以楊枝甘露作結🥰好滿足計埋茶芥同服務費最後$799埋單💰💰小編覺得呢個價錢包咁多嘢都算幾合理👍推介!
情人節套餐 $688 💞

🍯蜜汁脆芋絲

🥣湯/飲品

🤰主食
🦆義和烤鴨(半套)
師傅將烤鴨分為鴨皮、鴨胸、鴨腿三個部份

🍤金沙蝦球

🥬啫啫A菜

🍲海鮮湯泡飯

🍮甜品

義和烤鴨(半套)
義和烤鴨(半套)
金沙蝦球
海鮮湯泡飯