餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
2022-06-11 163 views
帶住小朋友,喺中環區呢邊想食個快飯又想有質素😄朋友就帶我光臨呢間餃掂,超推介我食呢度嘅招牌~松露餃聽個名稱就知道非一般✨龍鳳松露雙灼餃~一碟有兩款松露餃,白松露菇味較淡,食落比較軟滑,黑松露就比較濃味,混入豬肉餡,咬開就聞到充滿香氣,多汁鮮嫩,必食推介!粟米餃 大碗十粒~煎餃表面香脆,爽脆嘅粟米粒大大粒,餃子多汁又鮮甜,小朋友一定鍾意❤️小食嘅蜜餞雞翼和四川凉麵都唔錯,雞翼可選三隻或五隻,雖然size唔係好大隻,勝在夠入味,蜜糖味好出。涼麵有辣有唔辣,黃色嘅麵條爽口彈牙。全部食品都係即叫即整,最耐嘅煎餃都係等15分鐘就有,有效率又高質😍

聽個名稱就知道非一般
✨龍鳳松露雙灼餃