2024-09-17 419 views
旺角一向被視為美食天堂、美食多羅同選擇款式、亦都應有盡有!今次朋友就帶我去到東新世紀廣場附近有一間專門食椰子雞嘅專門店食野!呢間舖喺國內已經有超過60間分店、雞隻仲要用海南文昌雞! !呢間店除咗係椰子雞出名之外、仲有好多配料出面都未必有得食㗎!加上係海南椰子雞湯完全係冇加一滴水、4個椰子先有一鍋湯!呢度仲有好多超值套餐!招牌人氣必點套餐、同至尊榴連椰子雞、紅心木瓜雪山松茸椰子雞!我同朋友選擇左招牌海南文昌椰子雞湯:而火鍋既醬料有:青檸、薑粒、小米辣、秘製醬油。火鍋既配料選擇左:鮮珍山菇拼盤火山肥牛火山鯇魚腩「海南」文昌雞胗鮮活水培菜筍菜一份最後甜品為清寶涼:有士多啤梨同菠蘿粒加上其他涼粉類既甜品配料,椰香味重,甜度適中!旺角東新世紀廣場4樓402-403號四季椰林海南椰子雞

火鍋既配料選擇左:
鮮珍山菇拼盤