鰂魚涌多好嘢食就係人都知,不過放lunch嘅時間就好似打仗咁,一街都係人,今日晏咗出去食飯,不過周圍依然都係人頭湧湧 ,經過呢一間漢斯餐廳 ,感覺好似唔錯見到午餐都幾多選擇, 而且聽同事話,呢度嘅喇沙同埋咖哩嘅水準質素都幾高, 可以一試。入到去其實都幾多人,都好爆㗎, 不過人數喺某程度上,亦都代表係質素嘅指標。坐落都幾舒服,環境ok。lunch menu都有唔同嘅選擇, 而且都幾多款式, 而且仲大大隻字寫明:不加味精、不含色素,似乎唔錯喎。店長好熱情咁推介我試下佢哋嘅廚師精選, 我係即叫即焗 ,似乎唔錯 ,一嚟到已經好熱辣辣,仲聞到陣陣嘅咖哩同埋椰香味。雞肉都幾大粒,而且無骨,好細心,最啱我呢啲 怕麻煩嘅懶人。而且焗得好乾身,薯仔焗得脆脆地,金黃色咁,好香口。仲有啲蘿蔔、洋蔥等等唔同嘅蔬菜。不過我最鍾意都係個咖哩汁,真係冇味精,食落唔會好咸,唔會令喉嚨好乾。飲咗一半先記得影嘅柚子蜜 ,唔似坊間嘅死甜 ,涼得嚟都滋潤,唔錯。

坐落都幾舒服,環境ok。

雞肉都幾大粒,而且無骨,好細心,最啱我呢啲 怕麻煩嘅懶人。

而且焗得好乾身,薯仔焗得脆脆地,金黃色咁,好香口。

仲有啲蘿蔔、洋蔥等等唔同嘅蔬菜。

2018-06-19
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)