KABOOM

由book位開始已見倒餐廳行政混亂1. what’s app日期搞錯 2. Request左要high chair 去到門口先話無3. 自己網站話8位先收min charge$350 per head, 但我哋6大1細又話要收. 4.WhatsApp講好小朋友(1歲半)唔計min charge,去到食完話我哋未meet min. charge, ,再叫嘢食之後先發現原來連1歲半果位都要俾min.charge. 要極力爭取先waive倒部份甜品食物方面,sharing platter全部都係熱氣氣炸鍋系列,Main個雞,risotto係cafe質素,octopus pasta係唔錯嘅. 環境方面,其實好多大廈擋住,同樣價錢,尖沙咀有更好嘅海景餐廳比比皆是。總括然而,龍門任佢擺,如果英文一般,唔叻用英文溝通/唔想鬧交就搵過第二間啦
由book位開始已見倒餐廳行政混亂
1. what’s app日期搞錯