2024-04-24 141 views
麵類嚟講,我地最愛食意粉🍝意粉🍝狂熱真係岩哂我地,餐廳以多款意粉為主打菜式,定價親民😍 套餐有齊餐湯、主菜及飲品當然仲有pizza、小食及甜品選擇啦,菜式選擇非常之多空間感夠,座位闊落好座,有圓檯長檯及卡位🌟香濃南瓜忌廉湯南瓜湯色澤金黃,口感creamy,南瓜味濃郁🌟法式芝士洋蔥湯餐飽一早已放在湯內,吸滿湯汁,飲嘅時候除左有濃郁嘅麵包味,仲有洋蔥🧅味,湯內滿滿的洋蔥粒🌟蒜味芝士雞翼 雞翼炸得香脆,肉質嫩滑,外脆内軟,雞翼上面有好多芝士,再沾上蒜味芥末醬,非常惹味🌟軟殼蟹配海膽忌廉汁鮮製意粉🍝軟殼蟹係全隻,外層炸至金黃色,口感香脆,意粉彈牙,海膽忌廉汁好濃郁creamy,條條意粉都吸收左濃濃嘅海膽味道,上面嘅粒粒蟹子增加口感🌟南瓜忌廉汁香草雞肉鮮製意粉🍝意粉是扁身意粉,口感偏向軟綿綿和淋身南瓜忌廉汁creamy,雞肉亦十分入味🌟飲品士多啤梨🍓茶梳打-口感清新,好香的士多啤梨味,非常之解渴😍芒果🥭汁-濃濃的芒果味 好香🌟香濃朱古力窩夫🧇小朋友大愛出場😍😍窩夫焗到外脆內軟,朱古力雪糕味度濃郁,配埋兩件小蛋糕真係為呢餐畫上句號
麵類嚟講,我地最愛食意粉🍝
當然仲有pizza、小食及甜品選擇啦,菜式選擇非常之多
空間感夠,座位闊落好座,有圓檯長檯及卡位

🌟香濃南瓜忌廉湯
南瓜湯色澤金黃,口感creamy,南瓜味濃郁

🌟法式芝士洋蔥湯

🌟蒜味芝士雞翼

🌟軟殼蟹配海膽忌廉汁鮮製意粉🍝

🌟南瓜忌廉汁香草雞肉鮮製意粉🍝
意粉是扁身意粉,口感偏向軟綿綿和淋身
南瓜忌廉汁creamy,雞肉亦十分入味

🌟飲品
士多啤梨🍓茶梳打-口感清新,好香的士多啤梨味,非常之解渴😍
芒果🥭汁-濃濃的芒果味 好香

🌟香濃朱古力窩夫🧇