2024-04-11 100 views
入到去睇餐牌發現得勁少款式揀 同埋其實款款都差唔多 只係多左少少野嘅分別✨松 $238有蟹肉 海膽 鮭魚籽 赤蝦 鯡魚子 象拔蚌 螺肉 魷魚 金槍魚 金槍魚蓉海膽一般 唔係好鮮甜 🙈 唔係幾食到蟹肉🤔 其他都係蓉咁上 食到有啲爽爽嘅應該係魷魚/螺肉 口感唔錯個飯唔係醋飯有啲奇怪🤦🏻‍♀️佢仲有個前菜係芝麻醬三文魚 但感覺唔係好襯🙈🙈 覺得比較膩✨鯛出汁&刺身盛合御膳 $208幾多野 有刺身 茶碗蒸 沙律 個鯛魚刺身唔錯 但其他就一般 三文魚同帶子都冇乜味咁😂 個鯛魚高湯有個小蠟燭整熱住 幾有心嘅👍🏻 味道唔錯總括黎講味道都還可啦🤔 我地平日去冇乜人 坐吧台環境都舒服嘅 味道❤️❤️❤️💔抵食❤️❤️❤️服務❤️❤️❤️環境❤️❤️❤️💔💰午餐人均~$245(包括+1)

✨松 $238

味道❤️❤️❤️💔
抵食❤️❤️❤️
服務❤️❤️❤️
環境❤️❤️❤️💔

💰午餐人均~$245(包括+1)