2023-02-27 20 views
首先喺餐桌上有新鮮嘅檸檬水,非常健康,唔止可以解渴,仲可以補充身體所需嘅維生素C。🍋☺️Menu好多選擇,我揀左呢款烤法式羊架配薯菜,五成熟。羊架外層煎得好香,切開後呈現微微粉紅色,一睇就知煮得啱啱好,入面嘅肉質鬆軟又juicy,肥瘦剛好,入口即溶。🐑🐑呢廳嘅裝潢都好值得一提,店面採用咗 Cobalt 水藍色作為主調,牆上掛住藝術畫作,歐洲風格嘅裝潢同溫暖嘅燈光,營造出一種文藝又浪漫嘅氣息。而且牆上面有一個銀幕,可以比食客欣賞足球節目,又或者音樂影片,讓大家好好享受悠閒嘅時光。🌌🌠餐廳嘅酒吧亦都提供咗好多紅白酒,而且所有酒都標示左價錢,價錢透明,顧客可以隨心所欲咁選擇想飲嘅酒,非常特別。🍷👏🏻