2024-07-23 552 views
木瓜沙律🥗大量既木瓜絲配沙律菜同車厘茄 味道正常偏淡 鍾意清淡既朋友仔可以一試😊 肉碎生菜包🥬生菜新鮮爽脆 肉碎份量暴多 包晒所有生菜都有餘 可以伴飯繼續食😆呢間係我食過咁多間既生菜包最唔辣既一間 食得好舒服 岩晒我😋蝦醬炒飯🦐好鍾意呢碟蝦醬炒飯 唔吝嗇嘅肉鬆同泰式臘腸佈滿整個蝦醬炒飯😍😍😍而且蝦醬味都夠濃 一次過食左三碗✌🏻黃咖哩炒大蜆食咖哩點可以冇薄餅 個咖哩醬係有椰香味~點埋一齊食係好夾👍🏼蜆肉都肥美 價錢係絕對性價比高💯椰青椰青大大個 清甜新鮮 夏天熱辣辣同食辣野必選☀️泰發泰國餐廳 (九龍城)九龍城城南道8號東昇閣地舖#香港#香港美食#打邊爐#自助餐#中菜#西餐#日本菜#食物打卡#相機食先#食好西系列#好食#好好食#鍾意食#打卡餐廳 #打卡美食#食評#foodie#yummy#yummyfood#hongkongfood#hkfoodie

木瓜沙律🥗

肉碎生菜包🥬

蝦醬炒飯🦐

黃咖哩炒大蜆

椰青
椰青大大個 清甜新鮮 夏天熱辣辣同食辣野必選☀️

泰發泰國餐廳 (九龍城)
九龍城城南道8號東昇閣地舖