2022-07-13
📍九龍城🍲泰式乾炒海鮮河$70🥩燒安格斯牛肉(青檸)$110≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※呢間係位於九龍城嘅泰國餐廳🇹🇭餐廳內部係泰國風嘅設計🥻雖然店面唔大 啲枱都比較密 但座位都唔會太逼夾食物方面✨🍲泰式乾炒海鮮河海鮮就有青口 蜆 蝦 魷魚等🦑份量都幾大碟 佢係用闊河粉嚟炒嘅泰式炒河 唔會太淋 乾炒河嚟講幾有鑊氣👍🏻但係如果擺耐咗就會有少少油 🥩燒安格斯牛肉(青檸)一入到去餐廳就見到唔少人都有叫依個牛肉🤣份量雖然唔係話好多 不過好好食✨ 啲牛燒到啱啱好 好多汁😋一放入口 成個口都充滿牛香味 配合埋青檸酸辣汁🍋味道啱啱好 唔會食到好膩 好開胃!呢個青檸酸辣汁雖然少少辣 但係唔食辣嘅我都覺得OK接受到🌶如果大家鍾意食牛 值得試一試整體來講食物質素吾錯👍🏻環境都算舒服 價錢唔係特別貴 份量適中 我哋兩個女仔去食 叫咗兩份+2杯飲品啱啱好🥰有機會大家可以試一試支持下🤍
🍲泰式乾炒海鮮河$70
🥩燒安格斯牛肉(青檸)$110
呢間係位於九龍城嘅泰國餐廳🇹🇭
食物方面✨
🍲泰式乾炒海鮮河
🥩燒安格斯牛肉(青檸)
一入到去餐廳就見到唔少人都有叫依個牛肉🤣