2023-09-14 210 views
收银吖婶态度极度差仲歧视内地人!!!!!!!以后唔会再去!!!!! 一入店门,黑面神收银吖婶就面黑口黑,嫌我地10个月BB车阻住路,明明我地摆系凳噶位置 完全唔会阻住条路,系要我地搬出黎走廊,唔该,BB训系婴儿车度,你地拿住汤面行黎行去 万一D汤泼系车度碌亲BB,你地付得起责任?乜野叫安全第一?吖婶你自己无仔女噶,个心甘黑!!小朋友食完面,要落去行下,我一直有叫距坐好,唔好撞到人,又抱返位度。 个收银吖婶极度歧视内地人,我一路都系讲广东话,我都有香港身份证哦?仲要特别要用国语同我讲,仲要系教训噶语气教训我? 我黎呢度消费我有比钱架,你家下好巴闭?歧视内地人 喂!你开山西刀削面噢! 系山西噢!用内地地方名称 赚内地人噶钱,仲要歧视内地人,歧视你自己祖先?!用呼喝噶语气黎同顾客讲野?大家避坑!就系你地呢种甘样态度衰噶服务员 影衰晒香港噶服务行业,人系相互尊重,职业不分贵重,唔明点解一个服务员态度可以甘差,甘巴闭款,甘串,甘高斗,丢架!!!!!