十個人食咗三千六百幾蚊, 都是一般的順德菜冇鮑參翅肚 , 亦冇海鮮食 , 湯就冬瓜盅嗰D cheap野 , 稍貴價食材欠奉, 就連食完飯甜品及生果都欠奉 , 每人為起三百六十元。食物的味道就沒有甚麼突出 , 尤其是那些燒味的質素, 衹是好一般燒味舖的貨色, 絕對比太x, 海x酒楼差。這個價錢這些食物, 我相信在同區或其它地方一定會有更好的選擇, 加上他們在一個商場的地牢 , 酒楼的環境坐得幾迫, 枱之間距離不足(是擺太多枱做多啲生意的原因), 又唔夠冷氣, 覺得幾熱, 性價比我覺得是十分低, 感覺幾屈機, 一定唔會再有下次。完******************************

2020-07-07
$360 (Dinner)
  • 沒有 好一般的