螢火

Hotaru
Book左同男朋友食生日lunch。。。 (月)1. 師傅唔知係新嚟定餐廳係咁,啲野食係亂上,完全唔跟次序同咸淡2. 師傅倒瀉曬啲櫻花蝦係汁翻入個盒到,比下個客,即刻扣曬衛生分3. 野食正常但好普通 特別係最後個炒飯。。。同屋企整一樣4.服務一般,特別係經理!靜係serve自己啲熟客,係咁問佢地點呀好唔好食飽唔飽,又幫佢哋拎碟。但我哋就做下樣問句野食o 唔ok都冇,好似局外人咁聽住佢地同經理同廚師又講又笑,真心食得好唔開心,唔係要佢哋一樣態度咁好咁serve ,但個反差大到我哋都覺得好尷尬,好似誤入左人哋嘅飯局。唔明點解餐廳要咁安排坐,如果佢地真係 vip到要完全ignore同枱客人去serve佢哋,點解唔係另外開枱比佢哋?因為呢個服務態度我真係唔會再食,何況味道麻麻
Book左同男朋友食生日lunch。。。 (月)

3. 野食正常但好普通 特別係最後個炒飯。。。同屋企整一樣

因為呢個服務態度我真係唔會再食,何況味道麻麻