餐廳嘅氣氛同食物質素都非常高!🍹 Citrus Blossom(無酒精)$52飲品酸酸甜甜,口感清新可口,賣相好靚,非常吸引。🍋 柑桔檸檬綠茶 $25綠茶搭配柑桔和檸檬,口感十分清爽。而且玻璃樽的設計優雅,我地加咗$15就可以帶走,非常環保且實用!🌽 越式惹味粟米條 $48粟米條香脆可口,香料嘅味道恰到好處。粟米經過燒烤後製成條狀,不但方便食用,而且仲保持返鮮甜嘅粟米汁,令人食唔停手,係極佳嘅小食選擇!🫔 炸素食春卷(6條)$44春卷外層酥脆,裡面包裹住素食餡料,搭配特製醬汁食用,十分開胃。🥖 NVN南越法式麵包 $78 南越法式麵包質地口感十足,搭配各式肉類和豐富的蔬菜餡料,份量很足,非常飽肚!🍖 順化豬肉串 $35豬肉串肉質鮮嫩,經過醃製後的味道相當惹味,配上特製醬汁,令人食指大動。🥓 惹火上身鹹檸豬頸肉 $70店員會用火槍即場表演火燒豬頸肉,場面非常搶眼!豬頸肉肉質鮮嫩,底部鋪著菠蘿,增添了獨特的風味。店員也特別提醒我們可以食用菠蘿,菠蘿鮮甜多汁與豬頸肉互相搭配,非常值得一試!
餐廳嘅氣氛同食物質素都非常高!

🍹 Citrus Blossom(無酒精)$52
Citrus Blossom(無酒精)

飲品酸酸甜甜,口感清新可口,賣相好靚,非常吸引。

🍋 柑桔檸檬綠茶 $25
柑桔檸檬綠茶

🌽 越式惹味粟米條 $48
越式惹味粟米條

🫔 炸素食春卷(6條)$44
炸素食春卷(6條)

🥖 NVN南越法式麵包 $78
NVN南越法式麵包

🍖 順化豬肉串 $35
順化豬肉串

🥓 惹火上身鹹檸豬頸肉 $70

2024-11-08
Type of Meal
Dinner
Citrus Blossom(無酒精)
柑桔檸檬綠茶
越式惹味粟米條
炸素食春卷(6條)
NVN南越法式麵包
順化豬肉串
惹火上身鹹檸豬頸肉
  • CitrusBlossom(無酒精)