2010-05-12 44 views
第一樣,未食過大利咖喱牛腩既朋友本人見意就唔使點試, 因為從前就不及清湯腩好而清湯腩,早幾個月前買過一次, 曾經夾雜著雪腩, 就開始對呢間野失望,唔知其他分店有無人遇過咁既情況?而最近幾次都無呢個情況出現既,不過牛腩就越做越差,不下3次都比D晒鞋肉我, 心想撘一兩舊係人知常情,成碗都係就差左少少. 最近諗住再試多次, ORDER時直頭叫埋"坑腩", 最後既結果..........(都係.........)....,唉, 唔知係D丫姐唔理我講,,定係跟本佢地已經無靚牛腩!如果去個度食,我食得廿八九蚊碗腩依, 我唔怕比多2-4蚊啦, 比D咁既貨仔我,我過唔到自己!PS: 我無記錯既應該係大慨丫蘇出左佢地廣告後就開始漸漸失準了

2010-05-08