2024-12-26 691 views
男友book 呢度求婚,婚都未求完,就送上甜品,其中一位侍應仲想介紹,好彩另一位拉住。係咁打斷我地求婚,體驗好差。最衰係求完婚,發現原來頭先送上黎的甜品係soufflé + 雪糕,過左咁耐雪糕已經溶左,soufflé 又塌晒。其實男友已經事先同餐廳講聲會求婚,真係咁趕要係呢個時間上菜咩?.我地選擇6-course dinner + 2杯酒,埋單8000幾。食物還好,服務overall 較差,上菜似趕收工,唔知係咪Christmas 呢排特別忙,有時介紹菜品似rap,最後一句未講完個侍應已經趕著走。.其實食呢啲餐廳,唔單止食物本身,服務及環境都係佔價錢好大的一部分,完全唔expect 係咁樣水平.

2024-12-23
$4000 (Dinner)