屋企附近越嚟越多嘢食,有時諗食咩都係一個煩惱🧐同男朋友喺附近行嚟行去, 忽然想食沙爹牛肉麵,於是就走咗入去……#常餐 (11:00-23:00 $38)😋好味指數:(5/10)常餐都係大同小異,一個麵, 蛋加火腿/午餐肉/香腸同個包咁啦😚我哋就梗係揀咗沙爹牛肉麵啦,呢個沙爹牛肉麵真係世界級😂望落去冇沙嗲,食落去連少少沙嗲味都冇,妖咁你唔好叫沙爹牛肉麵喇,你叫牛肉麵吧啦🤷🏻‍♀望住對面嗰兩個人食蕃茄湯粉,見到湯好濃真係好大勁對比🤡炒蛋ok啦都幾滑嘅,多士夠薄脆😗#西多士 ($20)😋好味指數:(7/10)食牛肉麵食到絕望之際,見到個西多士靚靚仔仔都幾感動😂我就鍾意加煉奶🍼配埋溶緊嘅牛油正😍西多士出面脆脆地,入面仲有少少鬆軟☺

#常餐 (11:00-23:00 $38)
😋好味指數:(5/10)
炒蛋ok啦都幾滑嘅,多士夠薄脆😗

#西多士 ($20)
😋好味指數:(7/10)
食牛肉麵食到絕望之際,見到個西多士靚靚仔仔都幾感動😂