2022-05-03 2139 views
今次我表姐夫親自叫到生日想食自助餐慶祝,而度度都waitlist 排到幾個月後,得e間星期日晚比我地book到,又未試過就做下白老鼠啦~未入餐廳已經好多人喺出面排隊🙊我地因為人數多安排左係D區(=離食物最遠嘅地方😂)食物種類係好多,但質素真心普通🥲而且中間魚生海鮮/鐵板燒/天婦羅部分成日都要排隊,特別嘅食物like鵝肝、天婦羅蝦真係唔搶就冇得食😂魚生海鮮類❤️龍蝦、蝦、長腳蟹、麵包蟹👎魚生鐵板燒❤️ 鵝肝、海膽和牛炒飯、大阪燒串燒(免治雞肉、雞肉、雞腎、秋葵)天婦羅❤️天婦羅蝦、餃子、海鮮餅、冬菇、秋葵中菜類❤️海南雞、滷肉豆腐、片皮鴨、炸蝦球、👎乳豬雞粥即叫即整湯河(有肥牛)西式類牛扒、羊架甜品類👎各款蛋糕、Häagen-Dazs雪糕、自家製雪葩總結:特別覺得好食嘅食物應該係龍蝦同鵝肝,但其他冇❤️嘅真係好一般,而👎更係令人失望😞一個人嘅價錢加左一$560,雖然唔算好貴但都唔會再去了⋯(所謂試過$7XX自助餐之後返唔到轉頭😂)評分(5⭐️為最高):環境:⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️如果喜歡我地嘅餐廳食野情報就follow@我地 hkfoodie_90s_couple啦~

魚生海鮮類
❤️龍蝦、蝦、長腳蟹、麵包蟹
👎魚生

鐵板燒
❤️ 鵝肝、海膽和牛炒飯、大阪燒
串燒(免治雞肉、雞肉、雞腎、秋葵)

天婦羅
❤️天婦羅蝦、餃子、海鮮餅、冬菇、秋葵

中菜類
❤️海南雞、滷肉豆腐、片皮鴨、炸蝦球、👎乳豬
雞粥
即叫即整湯河(有肥牛)

西式類
牛扒、羊架

甜品
👎各款蛋糕、Häagen-Dazs雪糕、自家製雪葩

評分(5⭐️為最高):
環境:⭐️⭐️⭐️