2024-04-05
今次我地去左佐敦既一間cafe食飯,我地本身都鐘意食cafe類既餐廳,呢間餐廳唔算大,好彩我地早去都唔洗等位😙餐廳環境都唔錯,水同調味料放係外面自助攞黎用,門口仲有位可以坐室外,係幾好feel既,不過等天氣涼少少先啦🤣全日早餐($118)呢份全日早餐都夠曬豐富,賣相都好靚,有大啡菇,煎肉腸,炒雞蛋,車厘茄 ,乳酪,美式煙肉,牛油果,煙燻三文魚,窩夫,可以話係滿足曬唔同口味,其中我覺得煙肉煎得幾好,唔會煎得太乾身,條腸仔都係用靚料,窩夫有少少蜜糖,幾鬆軟🍳🧇🥓明太子蟹肉扁意粉($138)明太子意粉不嬲係我鐘意食cafe食物,滿滿既明太子醬,仲有蟹籽同蟹肉做餸,岩曬我口味😋宇治抹茶味梳乎厘($138)甜品都係要黎cafe食既,呢度既梳乎厘都係餐廳既主打野,我地就揀左抹茶味,伴碟有自家製蕨餅,白玉,紅豆蓉,宇治抹茶忌廉,件梳乎厘整得好靚,食落鬆軟,雖然落重抹茶忌廉,但係唔會過甜🍵😋呢間cafe我感覺環境好好,食物價錢適中,最好食就係個甜品,黎食梳乎厘嘆下個環境relax下都唔錯😁
全日早餐($118)
明太子蟹肉扁意粉($138)
宇治抹茶味梳乎厘($138)