2010-09-23
琴日同屋企人一齊出左去食野做節 一行五人 係APM兜左好耐都唔知食咩好搭扶手電梯去到唔知3樓定4樓 一上到去 呢間野對正個電梯 個門口已經好吸引到我地於是行埋去問下有冇5位座位 之後入到去 比左張大位我地 都幾寬敞 坐得幾舒服唔知係唔係節日關係 成個商場都好似冇物人 入面只係坐得一大半人 反而咁樣唔會太嘈(得我地最嘈)一坐低就比佢地既雪櫃吸引住 於是即刻叫人幫我地推介下有咩野飲我老爸為左就我地一齊唔飲酒 最後9枝唔同口味既波子汽水入面選左5枝蘋果 士多啤梨 鱆魚 密瓜同泡菜味 其中最特別既係鱆魚同泡菜 味道真係好獨特 飲第一啖差D噴出黎 飲多幾啖都OK 果下真係幾搞笑 笑到全場都聽到..之後我地叫左以下幾樣野一)牛肉蒸籠 D肉唔會好似肥牛咁肥 又唔會太UN二)鰻魚飯 一開個蓋就香噴噴 食落有蛋香 最後食到一粒飯都唔剩三)海鮮咖哩湯烏冬 咖哩有少少咸 但勝在夠香 D烏冬夠爽口彈牙四)羊肉飯 普普通通 加上我地走左隻蛋 可能食唔出佢地原味 但都OK五)雞翼飯 炸雞翼上面加左D好似甜酸汁既野 食落幾開胃 食完坐係到傾左成個幾鐘計 經理都行埋黎問下我地D野食滿唔滿意 有冇咩地方需要改善幾個待應
之後我地叫左以下幾樣野
一)牛肉蒸籠 D肉唔會好似肥牛咁肥 又唔會太UN
五)雞翼飯 炸雞翼上面加左D好似甜酸汁既野 食落幾開胃
幾個待應 企曬係隔離招呼我地 今時今日咁既服務態度真係..誇D少少 其寶係成間鋪走淨我地XD"
整體黎講呢間野比我地既感覺真係好舒服