2016-12-28 7678 views
訂枱可以打電話或者send whatsapp,可能係聖誕檔期繁忙既關係,電話打左好多次都冇人聽,send whatsapp回覆話成個12月都full booking。但由於成班feiend都想試,所以再打去,幾經辛苦先等到有人聽,仲話有位添,咁我就唔追問佢點解whatsapp話冇位啦~火鍋料一般既都有齊,係冇餃類,海鮮就得蜆,肉類就得牛同豬。我地對豬同牛都好失望,豬肉太肥牛肉太瘦兩種肉都唔好食。湯底方面就有椰子湯同冬蔭公湯,可能我地成班人都鍾意辣,就嫌本身個湯唔夠濃,於是係自助區拎幾碗冬蔭公湯倒落個鍋到,係濃味過本身既湯底嫁!食食下我地直頭用冬蔭公湯代替豉油,仲爽皮!驚喜既反而係熟食區,炸雞翼熱辣辣超好食,仲有馬拉盞炒通菜、無骨鳳爪、蝦餅等泰式小食。甜品除左必食既芒果糯米飯、仲有椰汁西米糕、芒果mousse cake、椰汁糕等,都算幾多選擇。野飲有啤酒汽水任飲,但我地個晚就得啤油雪碧,同埋熱芒果薑茶,都值得一試既。

2016-12-27
Type of Meal