趁天氣涼番啲,我地一家去咗流浮山郊游同食放題🤩。呢間本身係西餐廳,最近改名轉型做燒烤放題店,主打食正宗流浮山窯雞同120分鐘任食韓式🇰🇷、泰式🇹🇭、BBQ風味🍖嘅燒烤食物。出面食一隻燒雞都二百幾蚊,呢度二百幾蚊/位除咗可以食到原隻脆皮窯雞🤤,仲可以食到五花腩卷、厚切豬頸肉、牛西冷、牛板腱、雞中翼、牛肋肉等等多款肉類🥓,亦有金銀蒜焗白蜆、香草鮮檸檬焗魚柳同魷魚圈三款海鮮類💦。唔夠飽嘅話,仲有雞髀菇🍄‍🟫、翠玉瓜🥒、南瓜🎃等等多款配菜任你揀😆。用QR code點餐,飲品自己喺雪櫃度拎,最正係唔使自己加炭,可以輕輕鬆鬆咁樣享受燒烤嘅樂趣🙌🏻✨推介食物✨🍗窯雞果然喺呢度嘅王牌啊!一上枱店員已經叫我哋趁熱食,仲俾埋手套同鉸剪我哋🥰。窯雞外脆內嫩,咬落去肉汁豐富,有陣陣嘅香草味,拎住大大隻雞髀食爽阿😆!🦑魷魚圈(韓式原味)魷魚圈彈牙有鮮味,仲有魷魚鬚添!韓式醬料醃到好入味,帶有輕微嘅辣度,燒到焦香仲惹味😋!🍗雞髀肉(韓式原味)雞髀肉非常嫩滑多汁,外皮燒到脆卜卜,而且仲已經起咗肉,啖啖肉食起上嚟好方便🤩!🐓雞中翼(泰式風味)燒嘢食點少得雞中翼!呢款泰式風味雞翼,少少香辣,燒到外脆內嫩,惹味又juic

✨推介食物✨
🍗窯雞

🦑魷魚圈(韓式原味)

🍗雞髀肉(韓式原味)

🐓雞中翼(泰式風味)
燒嘢食點少得雞中翼!呢款泰式風味雞翼,少少香辣,燒到外脆內嫩,惹味又juicy😋!

🐤雞軟骨(惹味BBQ)
呢款雞軟骨唔使技術都可以燒到焦香又脆口👍🏻,雞軟骨咬落去有爽口Shop shop聲,忍唔住一粒接一粒咁食晒。

🐷五花腩卷(韓式原味)
可以配埋店員送嘅韓式醬汁🥣同生菜🥬一齊食,食起上嚟就冇咁膩。

🧅金銀蒜焗白蜆
白蜆洗得乾淨無沙,用錫紙包住燒,打開殼後嘅蜆肉仍然飽滿鮮甜💦。

🐟香草鮮檸檬焗魚柳
魚柳厚身得嚟口感滑嫩,帶有清新嘅香草鮮檸檬味🍋。

🌟可以喺OpenRice或者喺電話度訂座
🌟需要預先預約免費泊車