螢火

Hotaru
2025-01-19 0 views
好耐冇食過鐵板燒啦,上網見到螢火嘅午市套餐都幾抵食依家仲有指定清酒午餐90分鐘免費任飲啱晒我呢個酒鬼😍😍仲有依家凡惠顧午市套餐,均可以優惠價$80換購日本海膽杯乙個添,超抵!一去到餐廳環境好舒服,見到大屏幕有個天燈螢幕店員就俾咗部平板我,原來係可以用螢幕寫天燈許願超特別。去廁所嘅時候仲發現原來呢度有兩間鐵板燒房可以book分別係6位同10位啱晒同朋友約會聚餐!每樣食物都好有水準,尤其汁煮白鱈魚師傅會將魚皮整到好香脆,魚肉加埋洋蔥湯超好味!美國牛肉厚燒入口即溶,肉味超濃師傅會喺你面前即刻炒飯加埋櫻花蝦,簡直係絕配!午市套餐(星)一人前$380/位🥗沙律🍴帆立貝🐟 汁煮白鱈魚🦐大蝦🐮美國牛肉厚燒🍛樱花蝦炒飯🍱漬物🫕吸物☕️甜品或咖啡⭐️

美國牛肉厚燒入口即溶,肉味超濃
師傅會喺你面前即刻炒飯加埋櫻花蝦,簡直係絕配!

午市套餐(星)一人前$380/位
🥗沙律