2024-01-16 48 views
今日去咗銅鑼灣食晚餐😎😎 天氣凍冰冰,最啱食個粥底海鮮🦞 以前食粥底海鮮都要一班人咁去食,而家兩個人甚至乎一個人都可以去食😋😋 我哋兩個叫咗兩個套餐😍😍 九品芝麻套餐-😍😍😍$258 佢包括咗章魚燒做前菜,海鮮嘅種類亦都有五種包括鮑魚、蝦、白蜆…等等 🤣🤣 對於我嚟講其實都已經好足夠, 值得一讚係海鮮是很不錯的,尤其是蜆,是有種很新鮮的感覺👍👍 另外丸方面,薑汁皮蛋貢丸十分之特別😋😋😋 咬入去嘅時候啲汁彈到周圍都係🤣🤣 最後加咗個小米粥去吸收呢一煲海鮮嘅精華😋😋內務總管套餐-😋😋😋$356 呢個嘅前菜係吉列炸蠔, 同上面比較多咗半隻蟹,同埋肉類嘅份量都會多一啲🤣🤣 如果驚唔夠食嘅話可以叫呢一個套餐👍 最後我哋仲加咗$28要個蟹膏蟹肉粥😍😍😍 呢個蟹肉粥真係不得了,吸收晒海鮮嘅精華一個字正! 人均:$350 地址:船渦 (銅鑼灣)銅鑼灣謝斐道500號維安商業大廈3樓

我哋兩個叫咗兩個套餐😍😍

九品芝麻套餐-😍😍😍$258
最後加咗個小米粥去吸收呢一煲海鮮嘅精華😋😋

內務總管套餐-😋😋😋$356

人均:$350
地址:船渦 (銅鑼灣)
銅鑼灣謝斐道500號維安商業大廈3樓