2023-11-09 29 views
老豆最愛食海鮮,今日就帶佢黎CWB試下呢間船渦。見OPENRICE話D4出口,但搵左好耐都搵唔到,最後由D1行去都唔使3分鐘。 餐廳每兩人座位就有個廉遮掩,私隱度高;一坐低就見到枱上面有指示每樣食物蒸用時間,仲可以較返定時。先用QR Code落單, 落單後店員先提供蟹柳青瓜絲沙律同章魚燒。 我地就揀左兩個最便宜最抵食的九品芝麻套餐 $258: 海鮮類:鮑魚、蜆、蝦、魚片、蟶子、鮑魚肉類:美國肥牛、豚肉、雞腿肉三寶丸:牛丸、薑汁皮蛋貢丸、墨魚丸蔬菜籃:粟米、翠玉瓜、南瓜、金菇、冬菇、生菜、翠玉瓜 海鮮整體都新鮮,清蒸原汁原味👍🏻推介!大推鮑魚、蝦同蜆,就算我唔小心overcook左食落仲非常鮮嫩。 最後店員用精華湯汁煮粥/粉麵,爸爸就+$28 揀左蟹肉蟹膏粥,粥底偏淡,而且唔太見到蟹肉蟹膏。我就試返免費送的南瓜粥,粥底非常濃郁👍🏻吸收埋所有海鮮嘅精華,味道超鮮甜,推介!

餐廳每兩人座位就有個廉遮掩,私隱度高;

我地就揀左兩個最便宜最抵食的九品芝麻套餐 $258:

海鮮類:鮑魚、蜆、蝦、魚片、蟶子、鮑魚
肉類:美國肥牛、豚肉、雞腿肉
三寶丸:牛丸、薑汁皮蛋貢丸、墨魚丸
蔬菜籃:粟米、翠玉瓜、南瓜、金菇、冬菇、生菜、翠玉瓜

海鮮整體都新鮮,清蒸原汁原味👍🏻推介!

最後店員用精華湯汁煮粥/粉麵,