2025-01-22 407 views
標榜🥥🥥🥥🥥四個椰子一鍋湯 不加一滴水之前同男朋友係國內食過一直念念不忘原來香港都開左分店!即刻去食店員先端上椰子雞湯底,然後將雞件落入鍋。大約5分鐘,湯滾後,即刻飲番幾碗湯,味道全天然,十分清醇,整個湯底不油膩!飲完個身暖笠笠,回味無窮,好想再飲呀🤣🤣!原味椰子雞 半隻雞隻係用左上海文昌雞,肥瘦適中,口感鮮美嫩滑,沾上醬油食令鮮味提升。手打黑虎蝦滑 蝦滑真材實料啖啖蝦肉,爽口彈牙。中山脆皖魚片 肉質結實、脆口。貴州紅托竹蓀 我勁中意食竹笙,口感脆嫩, 索曬椰子湯底!超推介🫶鮮冬菇 冬菇口感爽甜彈牙,清甜鮮香。娃娃菜 鮮嫰清甜。金牌非遺臘味煲仔飯 中煲 估唔到打邊爐都有煲仔飯食!!飯粒粒粒分明,臘腸、臘肉既油香滲透係飯粒次中,香氣四溢!食食下發現原來仲有芋頭,連埋飯焦一齊食,口感豐富,好滿足呀!
標榜🥥🥥🥥🥥四個椰子一鍋湯 不加一滴水
之前同男朋友係國內食過一直念念不忘
原來香港都開左分店!即刻去食

原味椰子雞 半隻

手打黑虎蝦滑
蝦滑真材實料啖啖蝦肉,爽口彈牙。

中山脆皖魚片
肉質結實、脆口。

貴州紅托竹蓀
我勁中意食竹笙,口感脆嫩, 索曬椰子湯底!超推介🫶

鮮冬菇
冬菇口感爽甜彈牙,清甜鮮香。

娃娃菜
鮮嫰清甜。