朋友請食飯, 佢知道我鍾意食日本嘢 😁佢話我嚟到呢間我一定滿意嘅因為服務係超好啲嘢食又好特別 就喺佢屋企附近又好有日式居酒屋feel嘅餐廳, 佢仲話建議我哋早啲食呀👍因為會越夜越旺越夜越多人㗎 😅海葡萄勁清新,柚子皮帶出好fresh嘅感覺柚子味好香濃,加啲醋味道又更加鮮甜, 第一次食海葡萄好好味好特別呀‘’正‘’川海老唐揚係咩嚟係炸蝦仔呀🦐好惹味餐前小食👍👍超級好味😋😋刺身成盒五點,深海池魚白身魚好甜,弹牙墨魚,好爽甜蝦💯💯💯自家製免治雞肉奉,用雞皮同青椒捲住蝦肉裏面嗰塊葉係超好味令到成件事係好fresh厚切牛舌 ,燒到香噴噴咬落軟淋淋好惹味😋😋辣汁煮花螺,好惹味好“正”關東煮,新食法用黃介辣点泥食,係有小小辣但係好惹味而佢隻辣係芥辣嘅辣特別👍👍冷蕎麥麵,清新嘅麵fresh💯💯💯牧埸之夢sake配巨峰提子汁同柚子汁,飲落係好果汁味嘅好清新“正”酒屋一杯喜地址: 天后清風街1A-1B號美城花園大廈地下KL6號舖

海葡萄

川海老唐揚係咩嚟係炸蝦仔呀🦐好惹味餐前小食👍👍超級好味😋😋

川海老唐揚

刺身成盒五點,深海池魚白身魚好甜,弹牙墨魚,好爽甜蝦💯💯💯

刺身成盒五點

厚切牛舌 ,燒到香噴噴咬落軟淋淋好惹味😋😋

自家製免治雞肉奉厚切牛舌

辣汁煮花螺,好惹味好“正”

辣汁煮花螺

關東煮

冷蕎麥麵,清新嘅麵fresh💯💯💯

冷蕎麥麵

牧埸之夢sake配巨峰提子汁同柚子汁