最近喺社交平台上見到呢間銅鑼灣新開嘅「阿閒泰」,令我同朋友一試難忘!💥泰鹹蛋黃金單骨雞翼💥首先,我試咗佢嘅泰鹹蛋黃金單骨雞翼🍗,視覺上已經吸引,金黃色外皮吸滿鹹蛋黃嘅鮮味,口感豐富,順滑得來又夠脆。👍🏽💥勿洞脆脆炸蠔餅💥勿洞脆脆炸蠔餅蠔香四溢,面皮炸得鬆脆,中間嘅鮮蠔彈牙又多汁,整體味道十足。💥無骨海南雞💥無骨海南雞呢一款菜式就更為驚喜,雞肉煮得入味,滑口又清新,激起咗我未知嘅味覺享受😋💥Lime Mojito (Mocktail)💥餐後就來一杯Lime Mojito,氣味清新,青檸薄荷味道和諧結合,入口即化,消食又清口,真係太開胃喇😋! 全部食物食落都十分滿意,環境舒適,食品質素高,絕對值得一試!大家要記得book位,摸摸同好友一齊嚟體驗下真正嘅泰國味道!👫🍽️👍🏽"
💥泰鹹蛋黃金單骨雞翼💥
💥勿洞脆脆炸蠔餅💥