2024-08-26 711 views
呢間餐廳試業其間所有菜式半價,日日都大排長龍,我都八卦睇下係咩餐廳,原來係辣嘅湖南菜,我唔食得辣即係唔關我事啦。前排奧運會商場搞活動,用點算換遊戲券送兩張農耕記coupon,滿300可以減100,每次可以用一張。我又心郁郁想試下呢間新餐廳,睇下餐牌原來都有幾款唔辣或走辣嘅菜式,即刻打電話訂枱即晚就去食。當日都有好多人排緊隊,我哋有訂枱好快就安排到座位比我哋,餐廳食辣為主當然會有陣比較濃少少嘅氣味,職員都好有禮貌,上菜好快,食物都唔錯嘅。扣減現金券兩個人食咗五百左右。食評推薦嘅蒜蓉粉絲蝦仁,上菜後要煮到個沙漏流完就可以開蓋,蝦肉新鮮,粉絲都幾惹味。果木脆皮烤雞,對我嚟講真係太瘦喇,雞脾位都有啲似雞胸咁。油豆腐炆拆骨肉(走辣),油豆腐好味嘅,原來拆骨肉係炆到離骨同碎嘅肉,所以基本上無肉,有啲油膩。招牌蝴蝶魚(免辣),肉質都幾新鮮,有少少爽口。鹹蛋黃燒賣,比鹹蛋黃吸引所以點,就係有蛋黃嘅糯米,糯米好味過蛋黃。鮮肉米粉,幾大碗嘅淨米,呢隻米粉幾好味。

。扣減現金券兩個人食咗五百左右。

果木脆皮烤雞,對我嚟講真係太瘦喇,雞脾位都有啲似雞胸咁

招牌蝴蝶魚(免辣),肉質都幾新鮮,有少少爽口

鮮肉米粉,幾大碗嘅淨米,呢隻米粉幾好味。

2024-08-14
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)