2017-05-10 762 views
      星期五當然要同同事出去食番餐好少少既,就揀左呢間好家庭feel既餐廳~由於星期五既關係,真係好多人,基本上一到lunch time成條街都係人,我地等左差唔多10分鐘就有位~其實見到餐牌樣樣都好想食,但個烏冬我記得好似係鐵膽黎,次次都有既,所以今次就試下其他~日式黑芝麻咖哩豚肉雜菜飯,開頭食以為只係少少辣,點知愈食愈辣,好彩都頂得順肉好嫩,加上有好多菜,感覺好健康~呢個就係經常係menu見到既叉燒豬骨濃湯讃岐烏冬,有一大堆菜係面,另外都有好多粟米,烏冬都好煙un~朋友就叫左原隻鹽焗胡椒紙包雞腿飯~一打開即刻聞到好香~而已雞腿都好大隻整體黎講,食物質素不錯,係逼左少少,但老闆娘都好nice,哈哈
肉好嫩,加上有好多菜,感覺好健康~

朋友就叫左原隻鹽焗胡椒紙包雞腿飯~
一打開即刻聞到好香~
而已雞腿都好大隻

2017-03-10
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$60 (Lunch)