2023-08-27 322 views
⏩️刺身六點盛每件刺身都好大方厚切,包括有三文魚腩,油甘魚,赤身,牡丹蝦,活赤貝,拖羅 (每樣兩件)。三文魚腩同拖羅油甘魚不得不說極度肥美,啲魚油香留晒喺嘴入面好正。活赤貝同牡丹蝦非常新鮮甜,肉質好爽,嗰種新鮮海洋既感覺都幾突出。⏩️(A5)日本飛驒牛壽司三味三味應該係有火炙飛驒牛壽司、飛驒牛粒配紫菜、仲有飛驒牛壽司。牛既油花望落好均勻,食落有少少焦香,搭配埋香脆既炸蒜片令到味道更加豐富。⏩️炙燒壽司五點盛炙燒五點盛有火炙原條穴子、左口魚裙邊、帆立貝、三文魚、鰻魚。左口魚裙邊一直都係我必點item,今次炙燒左口魚無令我失望,食落魚油好重好香,咬落肉質亦好鮮嫩,十分推薦。⏩️京蔥雞肉串京蔥濃濃既辛香同蔥香經過烤製後融入左雞肉,加埋串燒醬,更加係重口味好食既配搭。⏩️軟殼蟹卷(4件)軟殼蟹炸到金黃酥脆,用壽司飯卷起之後再喺面層鋪上一層紫菜粉同蟹籽。一啖啪落口食到好過癮!食完成餐,覺得刺身質素高,壽司/串燒又多款式,加上價錢合理,所以值得再encore!
刺身六點盛

⏩️炙燒壽司五點盛

京蔥雞肉串

⏩️京蔥雞肉串

軟殼蟹卷

⏩️軟殼蟹卷(4件)

Type of Meal
Dinner