2023-10-11 109 views
前排同朋友食飯,諗唔到食咩!周圍行吓,然後發現咗呢間做緊優惠,見到有片皮鴨,突然就好想食!而最近做緊優惠係片皮鴨加酸菜魚嘅套餐,所以最後決定食呢間!因為我哋兩個人,所以我哋叫咗雙人套餐,$338就有齊酸菜魚,半隻片皮鴨,仲有個椒鹽鴨架,真係好抵食!份量都算多。半隻片皮鴨片皮鴨好好食,d餅皮都算薄而鴨皮酥脆有少少脂肪,呢度嘅甜醬都幾好食,甜甜地加蔥絲同青瓜絲同少量砂糖,十分好味。仲有隻小鴨髀,一咬落去啲油爆曬出嚟!椒鹽鴨架雖然唔知食緊乜,但係會不停想食!姚姚酸菜魚特登加咗寬薯粉條,一上菜見到個盤好大,心諗點食得晒,份量超多,魚片味道鮮甜,冇腥味,湯底辣度可依自己喜好選擇!下面仲有個小蠟燭保持溫度!性價比高,所以會再去食!

半隻片皮鴨

椒鹽鴨架
雖然唔知食緊乜,但係會不停想食!

姚姚酸菜魚

性價比高,所以會再去食!