2011-06-15 30 views
本人係TST 番工,早幾日行過見到~~eee? 新開潮洲菜bor~~當然要試一試喇~~ (家人是潮洲人,故常时会有吃一次家乡菜的冲动。)果晚即刻叫埋三五知己去試“新野”~~上到去,ee? 睇唔出裝修幾好bor~ 嗯~ 對板~ (因本人很在意環境)服務員好親切帶位~ 本來我地座大廳,因為我地多人所以我個friend 多口問下佢地有無房,佢真係有wor~~間房都幾靚~仲有埋自己既洗手間~~omg~~~好~~重點黎喇~~叫送喇~~叫左如下:1. 鹵水拼盆 - super super super 好食~係我食過最好食既鹵水 (因本人係鹵水fans)2. 鹵水掌翼 - 都係super 好食~好入味~3. 凍蟹 - 好鮮味~~4. 煎蠔餅 - 好足料5. 招牌翅 - 都尚算可以,中上級。6. 凍魚 - 哇~~!!大條到你唔信~~都好鮮味7. 咸肉炒四季豆 - 唔... d 咸肉乾左D.....麻麻地8. 綠豆爽 - 過得去..9. 果盆 - 送既~~特然個經理過左黎~~佢話應得我地就送左個超靚超大果盤俾我地 我心諗.....我地第一次黎咋bor =__=||..... 後尾佢先話番原來佢地成班係之

果晚即刻叫埋三五知己去試“新野”~~

~~間房都幾靚~仲有埋自己既洗手間~~omg~~~

好~~重點黎喇~~叫送喇~~叫左如下:

2. 鹵水掌翼 - 都係super 好食~好入味~
3. 凍蟹 - 好鮮味~~
4. 煎蠔餅 - 好足料
5. 招牌翅 - 都尚算可以,中上級。
6. 凍魚 - 哇~~!!大條到你唔信~~都好鮮味

8. 綠豆爽 - 過得去..
9. 果盆 - 送既~~

特然個經理過左黎~~佢話應得我地就送左個超靚超大果盤俾我地
我心諗.....我地第一次黎咋bor =__=||..... 後尾佢先話番原來佢地成班係之前金島既人黎晒依度做~~哦~~唔怪得喇~~因為我地之前成日都幫親金島既~~估佢唔到呀下~~~

總結黎講本人對依餐都十分滿意~~~ 直得 Encore!!

環境好~
凍蟹~
煎蠔餅
凍魚
招牌翅
超大超靚免費果盤~hehe^^
2011-06-13
$450 (Dinner)
環境好~
凍蟹~