2021-04-20 554 views
幾有日本風味嘅拉麵店lunch set $92先係覺得好抵食$92有拉麵 有小食 有汽水枱面有芝麻、蒜等等好豐盛嘅一餐香濃雞白湯拉麵另上一個啫喱放落湯底唔記得咗嚟個前後對比🤭一開波就撈均咗😂湯底飲落都ok濃厚木耳份量好多夾埋麵一齊食 真係好爽炙燒叉燒肥瘦均勻入味+軟腍好食牛舌牛尾湯拉麵 +$16我就一向鐘意雞白湯所以叫咗個frd嗌依個然後我就有牛舌食😆夠厚切得嚟 都算淋 還可以啦日本溏心雞蛋 +$12拉麵原本唔跟雞蛋記得一定要加因為 MVP係隻溏心蛋🥺真。溏心一咬落去 啲蛋黃流晒出嚟咬完再灌返少少湯落隻蛋到🤏🏻蛋嘅香+湯嘅濃 jeng af廣島吉列炸蠔粉漿夠薄蠔嘅鮮味都仲係到炭燒雞肉串燒正常質素啦魚介青葱叉燒替玉 $25食完咁多嘢都未夠滿足🦦可惜依到無叉燒飯就嗌咗份替玉好多肉肉 少少surprised質素都無馬虎嘅章魚小丸子 $42個醬幾特別不過我都係鐘意普通嗰啲🤫柚子雪葩 +$18見menu寫一球, 點知嚟到係一杯 個杯身都係雪葩嚟😂2個人share一杯都可以嘅好彩嗌柚子 夠晒fresh所以仲可以一人啪一杯我就揀咗綠茶可樂原本$92嘅lunch set比我哋加依樣加嗰樣😂加到咁樣😂相
幾有日本風味嘅拉麵店

然後我就有牛舌食😆夠厚切得嚟 都算淋 還可以啦

日本溏心雞蛋 +$12
拉麵原本唔跟雞蛋
記得一定要加
因為 MVP係隻溏心蛋🥺真。溏心
一咬落去 啲蛋黃流晒出嚟

柚子雪葩 +$18
好彩嗌柚子 夠晒fresh
所以仲可以一人啪一杯
我就揀咗綠茶可樂
原本$92嘅lunch set比我哋加依樣加嗰樣😂加到咁樣😂相信就咁一個lunch set都係夠飽嘅
想好好好好好好滿足 就可以加多幾樣
2021-04-19