2024-09-25 138 views
食到真係眼濕濕,同十年前食既味道一樣!一啲都冇變,仍然有招牌芒果奶昔雙眼奶,仍然係好重奶味,好重芒果味,一啲都唔酸😋仲有我最鍾意既龍眼椰果冰,我鐘意佢既清清地,特別係飯後甜品更應該要咁,唔會搞到太飽太滯!水晶珠係每成件事再昇華左一個層次!原本除左椰果口感煙韌,仲有埋水晶珠(All time favourite 比個credit佢)杏仁蜜瓜冰!想話呢個上枱勁靚😂我地四個人食,呢個係最特別,幾有驚喜。杏仁同蜜瓜原來幾夾!個好似綠茶啫喱既野好好食,滑捋捋😬同埋最後榴連水晶珠,我印象以前佢地係用榴連蓉,但係今次新版本用左新鮮榴連,誠意分💯。冰底我見好足料,結實既榴連蓉冰🤤要食趁早🙂‍↕️萬一大家都去哂我就要排更長條龍去。

要食趁早🙂‍↕️萬一大家都去哂我就要排更長條龍去。
  • 榴槤水晶珠
  • 龍眼椰果冰