2020-10-14
頭盤 (味道由淡至濃進食🎐)// 柚子蘿蔔🕊: 柚子味香且清新和牛他他🐮: 和牛切成小粒狀🤏🏼表面灑上開心果碎令口感特別,好出色🌟芝麻青筍🎋: 爽口清甜 //1. 日本產特選黑毛A5和牛套餐🐄 ($589)// 果然係高質嘅牛肉😚牛肉入口即融,點埋蛋汁一齊食成個配搭真係超正✨脂肪同肉嘅比例好balance🤤🤤第一次食入口即化嘅牛肉原來真係會好感動( ๑॔˃̶◡ ˂̶๑॓)💓//2. 日本產黑毛A4和牛 (+$249)// 因為2個人order 1 set驚唔夠食所以就追加咗A4和牛,店員推薦我地食嘅時候加埋青檸同埋山椒粉一齊食~本身我唔係好鐘意食牛嘅時候加調味🙈因為想試返原汁原味嘅牛肉🐮但係意外地勁!好!食!😆加咗調味之後完全將肉嘅鮮味吊咗出嚟😻相比A5和牛無咁入口即化,但係有好濃嘅牛肉味🤩//.雖然每set得3-4塊,份量唔多,但係質素絕對係好好!而且一set 2個人食都食到好濟🤰🏼除咗有牛肉之外,燒完肉都會用燒汁同埋和牛嘅精華煮蔬菜煲🥰//🌟值得一提嘅係店員嘅態度好好,每位都好有禮貌🥰而且service好齊全,為咗客人可以食到最高質嘅牛肉,店員都會幫你燒埋牛肉🤤完全係廢人餐🤣(小編就試過貪
// 柚子蘿蔔🕊: 柚子味香且清新
芝麻青筍🎋: 爽口清甜 //
1. 日本產特選黑毛A5和牛套餐🐄 ($589)
2. 日本產黑毛A4和牛 (+$249)
🌟值得一提嘅係店員嘅態度好好,每位都好有禮貌🥰而且service好齊全,為咗客人可以食到最高質嘅牛肉,店員都會幫你燒埋牛肉🤤完全係廢人餐🤣(小編就試過貪玩想自己燒點知燒到燶燶哋🥴)
🎏而且餐廳裝修係傳統日式佈局,坐位都好寛敞而且有私人空間,絕對係一流嘅體驗💓
Food:🌕🌕🌕🌕🌕🌕✨