難得放假,同大佬去完AIA嘉年華🎡,就揀左間家灣仔拉麵小店🍜做我地的dinner。聽朋友講小店最近推出的期間限定系大佬最愛的廣島蠔,咁就一定要try try佢啦‼️ ⦁ 熟成味噌廣島蠔赤雞湯拉麵 $128廣島蠔🦪唔算大粒,勝在夠多,口感綿滑,味道偏濃。雞叉燒用上雞胸,油脂唔多,唔會膩!而湯底鮮甜得黎,非常香濃,唔會好黏口。尼款拉麵朋友力推👍🏻👍🏻期間限定所以想食就襯早啦‼️ ⦁ 蒲燒鰻魚丼 $98尼個系丼飯之中的招牌,兩大片蒲燒鰻魚,醬汁咸咸地,送飯一流!兩款主食都有我最愛的糖心蛋😍😍,非常滿足!⦁ 和風餃子 $38大阪燒的味道,餃子🥟皮薄多汁,冰花一樣脆卜卜。 ⦁ 芝士年糕 $38即叫即炸,外皮粉漿唔多,放左陣依然香脆。煙韌的年糕口感,配上流心芝士🧀,多重口感。 下次再黎,我應該會再試埋佢地的沾麵⋯😋😋😋

⦁ 熟成味噌廣島蠔赤雞湯拉麵 $128

⦁ 蒲燒鰻魚丼 $98

⦁ 和風餃子 $38
大阪燒的味道,餃子🥟皮薄多汁,冰花一樣脆卜卜。

⦁ 芝士年糕 $38

下次再黎,我應該會再試埋佢地的沾麵⋯😋😋😋

蒲燒鰻魚丼
芝士年糕