2024-07-03 197 views
香港首間分店探魚登陸沙田,終於有時間去試下,估唔到lunch time時間都甘多人。烤魚都有好多款味道選擇,有辣有唔辣,今次飛甩亞女緊係叫辣啦~我地叫左「豪吉® 藤椒油鮮青椒爽麻味烤魚」,落order時仲可以備註到寫底自己想要咩辣度,我就寫左少辣😜,而烤魚原來都有3種:淩波魚、黔魚、鮰魚,我地就揀左淩波魚。「豪吉® 藤椒油鮮青椒爽麻味烤魚」烤魚已開邊,配料唔多,主要食烤魚為主,凌波魚 魚肉香滑細嫩,而且厚肉,魚骨較少,真係啖啖肉,配有鮮豆腐,豆腐豆味濃郁都幾滑。一把滿足烤羊肉串一把有10串,而且個爐底有保溫功能添。羊肉一d都唔騷㗎,肥瘦相間,細細串一啖一串,食唔停。孜然甜辣士豆仔軟糯嘅薯仔炒得好香,再加左辣粉、孜然粉,都幾好味。自助任食冰粉只需要每位$6 就可以任食啦配料都幾多款,有爆珠、桃膠、雪燕、桂花等等,冰冰涼涼解辣一流,唔覺意食左2碗添。

「豪吉® 藤椒油鮮青椒爽麻味烤魚」

一把滿足烤羊肉串
一把有10串,而且個爐底有保溫功能添。
羊肉一d都唔騷㗎,肥瘦相間,細細串一啖一串,食唔停。

孜然甜辣士豆仔
軟糯嘅薯仔炒得好香,再加左辣粉、孜然粉,都幾好味。

自助任食冰粉
只需要每位$6 就可以任食啦