2008-07-08 13 views
上個禮拜經過呢間小店, 見有飲食雜誌介紹, d相好吸引, 點知賴曬野!先係黎左個排骨米線, 朋友講得好貼切, 排骨似保過湯既無味排骨! d湯底普通過普通. 咁既質素都要30蚊.....東坡肉先離譜, 得d鹹味, 只係一片細舊得可憐既肥豬肉! 醉雞應該叫"醉雞粒" , 細粒都算啦, 一d 都唔好食先事大! 其實d阿姐既服務"開頭"唔錯, 不過我碗米線有隻小昆蟲, 要求阿姐換, 佢地表現得好唔情願!食完之後, 3個人都大罵, 身心都唔夠飽, 好唔滿足! 返到公司叫外賣, 又平又好食終於知道點解要叫野食時就比錢, 唔知點解又唔怕食到一肚氣的話, 不妨去試試!

東坡肉先離譜, 得d鹹味, 只係一片細舊得可憐既肥豬肉!