2024-01-30
-法式香草牛油焗田螺 薯蓉焗田螺, 鐵板上, 熱辣辣, 田螺已甩殼, 超方便, 田螺大粒厚肉,以香草、蒜蓉加上牛油一起焗製,蒜香味濃。味道鮮甜可口, 配上香滑薯蓉, 值我推介。-香草醬乾蕃茄野菌闊條麵 闊條麵軟硬適中, 又有咬口, 香草醬濃香四溢, 乾蕃茄酸甜清新, 配上大量野菌, 大量香草及忌廉, 味道層次豐富,真係食到停唔到口-黑松露蟹子帶子黃金意大利飯 飯粒硬度適中, 帶子鮮甜又大隻, 飯入面配上不同芝士, 忌廉, 奶油, 粟米, 好creamy, 飯面仲有黑松露, 香味濃郁-黑松露牛油熊仔西多士外脆內軟, 熊仔黑松露牛油好得意, 牛油好香滑, 黑松露香味撲鼻, 味道濃郁, 加上甜奶及糖漿, 超級好味-酥炸魷魚圈配檸檬沙律汁 好有驚喜,魷魚圈煙韌適中,炸醬唔油膩,配埋檸檬沙律汁,酸酸甜甜好清新,絕對係開咗我嘅味蕾🤩
-法式香草牛油焗田螺
-香草醬乾蕃茄野菌闊條麵