2025-01-30
免費入海洋公園⁉️ 預約海洋公園內餐廳晚餐,晚上6點後進場食飯,免費進場‼️ 新一年同親戚嚟食新年套餐💕海洋公園海龍王餐廳「熊」運當頭賀年套餐🧧🍝撈起「煙三文魚撈起」冷頭盤就喺寓頭好嘅撈起🤩 寓意有得撈,撈得風生水起,越撈越好🤭 以中式雙層便當架呈上🪭 裡面有煙三文魚,七彩繽紛食材及醬料🥕甘筍絲🥒青瓜絲🫙芝麻醬、椰菜絲、柚子肉、芝麻粒,將所有配料撈埋一齊,然黎大家一齊夾起😻😻 🍖 家肥屋潤 「冰燒三層肉」呢款燒腩仔真係半肥瘦,脂肪比例恰到好處!配上芥末醬,食落去真係一流,令人回味無窮!🤩🍲 福如東海 「松茸、瑤柱、牛肝菌燉烏雞」呢碗燉湯好足料,飲完之後感覺身心舒暢!🦪包羅萬有 「蠔皇六頭鮑魚伴花膠」新年菜式必備之選,六頭鮑魚肉質鮮嫩彈牙,配搭骨膠原滿滿嘅花膠🤩🤩 🍗 鵲報佳音「脆皮炸子雞」炸子雞外皮超脆,內裡肉質鮮嫩,咬入口肉汁流哂出嚟!一定要趁熱食!🌸 花開富貴「蟹肉扒時蔬」呢道菜用咗新鮮蟹肉🤩 搭配時令蔬菜,今次喺我最鐘意嘅豆苗,口感清新!健康又美味🦪 先兆豐年「脆米鮑魚雞粒炒飯」炒飯粒粒分明香噴噴,加入鮑魚同雞粒,白色脆米添加口感,每啖都好爽脆!🎃 甜甜蜜蜜「燕窩椰香南瓜露」暖笠笠嘅
🍝撈起「煙三文魚撈起」
🍖 家肥屋潤 「冰燒三層肉」
🍲 福如東海 「松茸、瑤柱、牛肝菌燉烏雞」
呢碗燉湯好足料,飲完之後感覺身心舒暢!
🦪包羅萬有 「蠔皇六頭鮑魚伴花膠」
🍗 鵲報佳音「脆皮炸子雞」
🌸 花開富貴「蟹肉扒時蔬」
🦪 先兆豐年「脆米鮑魚雞粒炒飯」
🎃 甜甜蜜蜜「燕窩椰香南瓜露」
暖笠笠嘅南瓜露,每日採用新鮮南瓜製作,入口滑順,椰香味南瓜味濃郁,食落去甜而不膩~
🍍 如意吉祥「合時鮮果盤」🍊
新鮮水果色彩繽紛,味道鮮甜,食完呢個甜品,真係心滿意足!