2023-10-05 6939 views
好耐冇嚟呢度食lunch buffet,食物款式大致相同,但係原來而家冇咗生蠔🥹不過佢其他海鮮全部都好新鮮!上次記得蟹腳好味,今次費事食到太多飽到頂住個胃,就決定花多啲啲時間去食蟹腳!不過蟹腳真係好花時間,同埋佔嗰啲好多位拎唔到好多嘢哈哈!朋友話蟹腳好鹹,我自己就覺得好鮮味而且都有肉,不過每一隻都好細,同埋今次嚟嘅體驗就係覺得佢唔係太會refill食物🥲🥲覺得好味嘅讓比拎咗一片之後行咗幾次都冇加,點知臨走嘅時候就refill咗,不過嗰啲已經係好乾硬嘅,燒牛肉都唔好食,好硬豬腳薑亦都冇以前咁入味!燒味方面除咗燒鴨之外,其他都麻麻哋!之前好出名嘅沙田乳鴿都好乾硬,我情願食多幾舊燒鴨青口,螺,蝦等等海鮮都好新鮮!刺身方面就普普通通,不過之後出咗嘅燒鰻魚壽司唔錯!呢嚿牛睇落好鮮紅,但係原來食落都好硬同以往每一次一樣,老豆腐係勁好味!個豆腐滑得來豆味勁香然後我記得呢度嘅豆腐花都好好味,不過今次就太甜,未加糖水已經好似落咗糖整體而言服務質素好好!比較出色嘅係海鮮,不過海鮮嘅size都比較細,亦都唔會太refill食物,好快就得啲鹼性嘅食物!今次連上湯娃娃菜都冇乜點會我估係因為客人少咗唔想咁浪費,而
呢嚿牛睇落好鮮紅,但係原來食落都好硬
同以往每一次一樣,老豆腐係勁好味!個豆腐滑得來豆味勁香

今次連上湯娃娃菜都冇乜點會
我估係因為客人少咗唔想咁浪費,而且成本又貴咗因為收入會少咗

不過呢度嘅服務態度就非常之好,服務員收碟勤快有禮貌
因為小人嘅關係,所以座位都好寬闊
今次冇做promotion,只有會員嘅八五折,之前有時會有七五折㗎😝不過我諗佢生意都好難做,始終客人少咗好多🥺