呢排熱辣辣無咩胃口好想食啲刺激嘅嘢🌤️呢間新開嘅冒菜就啱晒我胃口🤪 又唔同款式嘅湯底同埋好正宗嘅川式配料🏮食落真係好嘢味好過癮❤️ 仲有幾款唔辣嘅湯底啱晒比較喜歡清淡既朋友試下添⭐️ 生椰蕃茄湯吉祥套餐 🍅先介紹濃郁嘅蕃茄湯配上淡淡嘅椰子香🥥配搭神奇地配合好有特色🩵 配料方面試左特色嘅牛黃喉同埋丁家脆哨🥓 黃喉夠爽脆🫀脆哨好似豬油渣咁溶喺湯度有獨特嘅香氣好邪惡呀😈⭐️ 黃金酸菜湯吉祥套餐 💛呢款湯底好有酸菜嘅香氣🥬濃厚但係唔會太重口味👍🏻試咗魚腐同埋潮汕特色嘅牛肉丸同墨魚丸🐮 果然有口感同埋淡淡鮮味🥰 魚腐同冰豆腐索曬湯汁真係好正😝一定要試冒喜秘製醬汁有啲似炸醬嘅感覺超惹味🥩⭐️ 涼拌麻辣蓮藕片 🫚⭐️ 涼拌酸辣土豆絲 🥔鍾意食辣嘅就推薦試埋佢既小食🌶️ 蓮藕片同埋土豆絲都好爽口👍🏻 辣度唔好太重口味岩岩好⭐️ 酸梅青檸烏龍茶 🍋‍🟩⭐️ 洛神花山楂蘋果 🍎兩款飲品都好清甜🌼解渴度一流 山楂同酸梅提升咗酸度令甜味更有層次🍇
生椰蕃茄湯

⭐️ 生椰蕃茄湯吉祥套餐 🍅