2024-11-22
有幾好食先?可以再訪再訪又再訪?唔洗北上,係香港都可以食到經濟抵食嘅燒烤!無錯,呢間絕對係燒烤界嘅天花板,我又約埋班朋友去食啦😂😂😂今次嚟到銅鑼灣嘅分店,依然係爆滿😂😂好彩有訂位咋,真係超多人黎聚會㗎!我哋今次又係瘋狂咁點嘢食,老實講食物嘅性價比真係好高!🍞焦糖青蘋果鵝肝多士🐓鹽燒原塊雞皮🍭豚肉節瓜波棒糖🐂新鮮手切牛胸爽🦪蒜蓉燒廣島蠔🐔汁燒鮮雞肝🐤惹味爽口雞腎🐥汁燒赤雞心🫔燒豆皮🐽泰式豬頸肉🧄欖角蒜蓉粉絲燒蟶子🐷韓燒泡菜五花腩🪱鰻魚炒飯🍆孜然燒蒜蓉茄子皇牌嘅鵝肝多士、原塊雞皮、燒蠔等等每次一定要order,燒烤堂無食過呢啲真係等於未去過😂😂😂今次仲有食咗豚肉節瓜波棒糖🍭都好香好入味!仲有牛胸爽估唔到咁正咁脆口,而且仲有好多新元素加入咗添呀!大家都好認同,朋友聚會傾吓偈嘅地方都必選燒烤堂!@skewer.kitchen 🍢餐廳:燒烤堂(銅鑼灣) 📍地址: 銅鑼灣登龍街28號永光中心3樓 #燒烤堂 #串燒 #foodie #高質 #香港美食 #抵食 #燒菠蘿 #香港串燒 #人氣 #串燒店
🍞焦糖青蘋果鵝肝多士
🐷韓燒泡菜五花腩
🪱鰻魚炒飯
🍆孜然燒蒜蓉茄子
@skewer.kitchen
🍢餐廳:燒烤堂(銅鑼灣)
📍地址: 銅鑼灣登龍街28號永光中心3樓