2025-01-25 0 views
朋友生日,約左去一間比較高質餐廳🍴食飯 。環境舒適,服務態度非常好,重點食物質素好味😋頭盤:我就order Anchov &tomato salsa toast 鳳尾魚蕃茄多士128新鮮鳳尾魚第一次食,凍食,又唔覺腥,配上新鮮蕃茄,鮮甜味十足,夾香脆多士,好醒胃😋4/1 Roasted Spanish suckling pig 🐷 燒豬肶簡呢間餐廳都因為朋友特別鍾意食燒豬髀,佢對豬肶好有要求,佢就覺得俚間豬肶比想像好食,因豬肶唔會太肥,瘦肉燒完唔會鞋口有味又好Juicy,重點皮脆得嚟唔會硬骨骨,好高分🤭Minced Lamb簿餅燒羊肉串,好特色,免治羊肉整串燒,完全冇羊肉嘅臊味,食到好似有孜然粉味道,加上薄荷汁,羊肉味提升,口感好好吃🤤Ma yo fish馬友魚蘆筍,馬友魚起骨後煎,啖啖肉,完全唔擔心有骨,魚皮帶脆香,魚肉肉質好滑Spaghetti Aglio E Olio Black Garlic 🍝蕃茄意粉 意粉好特別,就以為普通意大利橄欖油煮意粉,但原來帶點辣味,有點黑蒜味,加上鮮蕃茄酸甜味,口感好豐富喔,好好味😋朋友好滿意餐生日飯,無論環境、食物、服務都可以滿分
朋友生日,約左去一間比較高質餐廳🍴食飯 。
環境舒適,服務態度非常好,重點食物質素好味😋

Minced Lamb

Ma yo fish
蕃茄意粉

朋友好滿意餐生日飯,無論環境、食物、服務都可以滿分