呢個價錢呢個份量呢個味道,不會再有下次燒乳鴿啲肉都多過呢啲燒鵝,再加上男員工沒有口德,說話難聽。即係唔食好過食,好後悔。本身經過見到是深井有名的燒鵝飯店就試試,怎料一試就知大鑊,有種好後悔嘅感覺,因為食完之後真係唔夠,食完好似冇食過咁,搞到我又要再嘥錢出去第二間食,燒鵝嘅質素亦都唔好,好肥膩,肥得來係沒有肉,碟飯好大碟但係啲鵝好少,數埋好似得四舊,然之後仲要係肥得啲皮,然之後係冇肉,在然之後係啲皮好韌,所以最後唔知食咗啲乜嘢落肚,真係太差勁,60 元正港幣買咗一大碟白飯食咁,正確啲來說,都有啲豉油汁喺上面嘅,即係豉油撈白飯再加啲鵝油。加一蚊換咗個湯,個湯飲完好口渴,入邊有冇加味精我就唔知佢,但係飲完真係有種好口渴嘅感覺,就好似食完啲好重味精嘅嘢嘅感覺一樣。後來睇返open rice 啲食評 ,我就更加後悔自己點解唔睇清楚先入去食!原來之前好多人食完都同我一樣有這樣的情況。所以下次一定會check清楚先入一間餐廳食嘢,哈哈!
呢個價錢呢個份量呢個味道,不會再有下次
2022-02-18