2020-09-16 860 views
616我諗應該都好多人識架啦,牛魔王既我之前堂食已經食咗兩三次🤭之前疫情無得堂食,見到佢出佐外賣套餐即刻買黎試!!.話明全牛宴就梗係少少地都有6碟牛,仲要係唔同部位🐗,色澤一貫地好🤤油脂分泌岩岩好~食落好重牛牛味而且仲好嫩口🙆🏼‍♀️店家仲好貼心有張教學會教你每款要淥幾耐係最好😍 .而湯底我地簡佐主打:理想點"鮮"湯底(牛骨🐗湯底),個湯底係精華黎🙆🏼‍♀️ 真係落重料去煲🥰,有蘿蔔去熬所以個湯飲起黎都好清甜,唔會話好油膩,我地仲有食埋啲牛骨🦴補補佢🙈用黎再整烏冬吸晒啲精華幾爽👅店家仲好好驚我地唔夠湯打,額外再比多兜湯我地🤭(另外仲可以加$20轉其他湯底).四人餐仲會有包四隻扇貝🙆🏼‍♀️都幾大粒同彈牙~~鮮蔬拼盤(娃娃菜/金菇/蜂巢豆腐/芋絲/牛丸)另外仲有脆卜卜炸魚片,公仔麵,烏冬,我地仲自己另外加佐響鈴同墨魚滑🤤墨魚滑都幾爽口唔錯~~.總結,其實真係幾抵食又方便唔洗自己諗買咩料就可以係屋企淥一淥🤤有靚肉肉之餘,食材都真係幾新鮮,每樣都包得好整齊🙆🏼‍♀️同埋食咁多碟肉,你都唔好話唔飽🤭