2017-07-08
今次朋友帶我黎呢間店度食火鍋好彩係平日黎唔洗等位一入就有得食點菜呢D就梗係交比友人做架啦我就出左去拎醬料醬料選擇都幾多下我個人就無辣不歡, 所以就揀左係食辣椒醬, 同埋佢個自家製醬我覺得佢自家製醬係幾唔錯下, 微微帶點酸同埋辣, 用黎食牛反而會更加好味友人點完菜, 店員就放底個漏斗, 表示如果唔能夠係20分鐘黎齊會有EXTRA既優惠, 估唔到最後5分鐘都冇就上齊了, 落單超級快手!!我個人最愛既係匙柄因為佢既口感係最嫩滑, 近似係肥牛既部份, 而且只要跟個指引放落湯底滾幾秒就已經可以食得了熟板筯呢個即係牛根, 原隻好大粒, 對比起平時食個D個SIZE同口感真係呢個勝好多招牌慢煮牛腩呢個我地一開始就放左入去湯底了, 口感勁淋滑, 又唔肥膩, 份量都算多, 岩哂我地食牛駝峰呢個係我食到咁多隻牛入面味道最BALANCE既, 牛味唔會太重, 而且口感最嫩滑, 我地都叫左兩次黎食!!
好彩係平日黎唔洗等位
一入就有得食