2024-08-06
現切!和牛肩胛牛扒 一$2.5/G店員會問我想吃幾厚嘅牛扒,然後即時切出和牛,我就要估吓牛扒嘅重量,+/- 5g可享半價,+/-10g都有七折,全中直頭全免,好有趣!和牛肩胛肉牛味最濃,肉質較結實,帶點嚼勁,肉汁豐富,簡單嘅調味料如鹽和牛肉汁,已經好好吃。棉花糖壽喜燒 三筋肉配肩芯肉 店員將壽喜燒汁淋上棉花糖中,等棉花糖嘅甜味慢慢融入湯底,豐富湯底的層次感。三筋肉和肩芯肉都好適合配以壽喜燒嘅食法。有雪一般嘅油花油脂,口感緊緻滑順,牛味濃郁,餘韻回繞。和牛牛舌盛合 牛舌爽口彈牙又厚切,切成網狀,好似食緊魷魚咁。和牛味道鮮美,份量不算大片,但質素有保證。拉絲芝士雞肉雞肉鮮嫩,沾上芝士仲可以達到拉絲的效果,兩者好夾,芝味濃厚!西柚乳酸梳打&青檸梳打前者會酸啲,因為材料有西柚、乳酸,但令我越食越開胃。後者,清新清爽,十分解渴!店員好好服務,好多時會主動幫我哋燒肉👍👍👍
現切!和牛肩胛牛扒 一$2.5/G
棉花糖壽喜燒 三筋肉配肩芯肉
和牛牛舌盛合
拉絲芝士雞肉
西柚乳酸梳打&青檸梳打
店員好好服務,好多時會主動幫我哋燒肉👍👍👍