2023-08-19 99 views
好味指數😋😋😋😋回頭指數 ⭐️⭐️⭐️開心指數🤗🤗🤗網上見到呢間係熱店,好評如潮,梗係嚟試吓啦~ 🍴火山($128)好多人都講佢嘅特色卷物好食,點都要試一款!因為我已經冇食三文魚魚生好耐,最後揀咗呢款!之前冇詳細睇過其他人點講呢款卷物,嚟到之後,店員點火嗰下,原來叫火山除咗整成火山樣之外仲有烈火,都幾有gimmick! 呢款卷物有帶子、牛油果、青瓜、蟹柳、蟹籽,不過唔太食到帶子,亦都唔太食到個火對於個卷物有咩增值,除咗D 飯會暖暖哋之外,整體上味道唔錯嘅~🍴鐵板燒小牛排&仙台牛舌煎($168)小牛排份量okay,第一塊煎嘅時候有少少黐底,到第二round 就比較好燒,肉質鮮嫩, 醬汁帶有黑椒味,好味!仙台牛舌煎有少少失望,個醬汁係okay,但唔知係佢煮得唔好定係點,冇咗牛舌嘅爽口感,食咗幾舊得一舊比較爽,呢個一般。🍴龍卷風沙律($88)呢款沙律有蔬菜、海藻、蟹柳、蟹籽、脆片,個醬汁好好味,開胃又清新~🍴櫻花蝦原條茄子燒($88)整條茄子鋪滿櫻花蝦,咸香味十足,櫻花蝦嘅脆加上淋淋滑滑嘅茄子,口感唔錯又幾惹味!🍴海老天婦羅($88)有5隻蝦,炸皮唔厚好鬆化,好味!🍴枝豆($52)太過 overp
好味指數😋😋😋😋
回頭指數 ⭐️⭐️⭐️
開心指數🤗🤗🤗

網上見到呢間係熱店,好評如潮,梗係嚟試吓啦~

🍴火山($128)

火山

🍴鐵板燒小牛排&仙台牛舌煎($168)

鐵板燒小牛排

仙台牛舌煎

🍴龍卷風沙律($88)

龍卷風沙律

🍴櫻花蝦原條茄子燒($88)

櫻花蝦原條茄子燒

🍴海老天婦羅($88)
有5隻蝦,炸皮唔厚好鬆化,好味!

海老天婦羅

🍴枝豆($52)
太過 overpriced,份量太少!

枝豆

可能天氣熱,The One 嘅中央冷氣唔太夠凍,加上煎小牛排,附近又有客人食鍋物,我個人本身唔太怕熱嘅(有時仲嫌冷氣凍得滯),都覺得食到好熱!整體上食物味道唔錯,有gimmick 但味道又唔算非常驚喜,未被列入好熱切好快想回頭之選~

☆My IG @tracyloveliving ☆

Type of Meal